Ingvild Oskarsen

Ingvild Oskarsen
Advokatfullmektig

Født i 1993, og uteksaminert med master i Rettsvitenskap ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Tromsø våren 2020. Hun har spesialisering i arbeidsrett og skatterett, og skrev sin masteravhandling om samværssabotasje innenfor barnerettens område.

Ingvild har tidligere jobbet som juridisk rådgiver hos NAV Klageinstans nord i perioden juni 2020 til mars 2022. I NAV Klageinstans arbeidet hun hovedsakelig med klage- og ankebehandling av uføretrygd. I mars 2022 ble hun ansatt som juridisk rådgiver ved Forbrukertilsynet i Tromsø. Hos Forbrukertilsynet har hun opparbeidet seg meklings- og vedtakserfaring innenfor rettsområdene kjøps- og forbrukerkjøpsrett.

I Advokatfirmaet Eriksen jobber Ingvild med advokatoppdrag innenfor emnene barnerett, barnevernsrett, familierett (Skilsmisse, separasjon og samlivsbrudd), strafferett, kjøps- og forbrukerkjøpsrett, kontraktsrett, offentlig forvaltningsrett, i tillegg til prosedyre for domstolen.

Ingvild arbeider til daglig ved vårt avdelingskontor i Tromsø, men er også tilgjengelig ved vårt kontor på Finnsnes ved behov.

Tre ting du kanskje ikke visste om Ingvild:

  • Ingvild er født og oppvokst i Bodø. Hun er av den grunn en helhjertet (og nokså ivrig) Bodø/Glimt-supporter.
  • Hun har vært kaptein på et Cheerleading-lag i Bodø.
  • Hun har 8 års erfaring fra arbeid i en klesbutikk.
  • 77 84 60 80 / 45 39 15 66
  • ingvild@advokateriksen.no