Medarbeidere

Francesca Vyvial

Francesca Vyvial

Advokatfullmektig

Født i 1988 oppnådde graden master i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø i februar 2017. Hun har spesialisering i menneskerettigheter og internasjonal folkerett, og skrev sin masteroppgave innenfor internasjonal rett.

Francesca startet som advokatsekretær i Bergen etter endt videregående. Hun forelsket seg i jussen og startet juss-studiet ved siden av jobb. Etter noen år i Bergen forelsket hun seg også i en forsvarsmann, noe som førte veien videre nordover. De tre siste studieårene har hun studert ved Universitetet i Tromsø, hvor hun blant annet har deltatt på den nordiske prosedyrekonkurransen på Island i 2014.

Gjennom utplassering i praksis ved vårt kontor ble vi kjent med Francesca og det var et enkelt valg å tilby henne jobb når hun var ferdig utdannet.

I Advokatfirmaet Eriksen AS jobber hun særlig med eiendomsmegling og oppgjørsoppdrag, men tar også saker innenfor, familie- arve- og skifterett, kontraktsrett, fast eiendoms rettsforhold, arbeidsrett, forvaltningsrett og strafferett.

Tre ting du kanskje ikke visste om Francesca:

  • Francesca så for seg ca. 2 år i nord, men det var i 2012.
  • Livet nytes maks i alpene med ski på beina og en glühwein i solveggen.
  • Det var en selvfølge å kalle opp sin sønn etter Bergens høyeste fjell.
  • 77 84 60 80 / 45 85 13 34
  • francesca@advokateriksen.no